Latex spuiten, Amsterdam en omstreken

Latex spuiten op wanden en plafonds

Latex spuiten op wanden en/of plafonds is in veel gevallen een betere keuze dan het aanbrengen van latex met de traditionele roller. Zeker wanneer het gaat om een grotere oppervlakte is latex spuiten voor uw wanden en/of plafonds een voordeliger optie. Het spuiten van latex heeft diverse voordelen, en zeker niet alleen voor uw portemonnee. Uiteraard informeren en adviseren wij u graag over de meest praktische optie voor u persoonlijk.
prijzen variëren, vanaf € 12.00 euro per m2. meer vierkante meters word de prijs stapgewijs lager,bij meer dan 250 m2 is de prijs 6.50 per m2.

Latex spuiten is mooier dan rollen

Wellicht heeft u zelf eens uw plafonds gewit met een roller. Het is een behoorlijke klus, zeker omdat u het niet gewend bent. Hierdoor is de klus op de eerste plaats tijdrovend, maar daarnaast kunnen er ook snel strepen ontstaan die u altijd blijft zien. Wij zijn dan ook van mening dat latex spuiten een aanzienlijk mooier resultaat oplevert dan rollen. Met latex spuiten kan een mooi egaal resultaat worden verkregen, zonder strepen of andere oneffenheden die altijd in het zicht blijven.

Je hebt meerdere soorten latex zoals:

* mat ( is zo mat als krijt)
* isolerend( als de ondergrond sterk vervuilt is)
* afwasbaar( kan je schoonmaken met lauw water en een spons)

Welke vorm van afwerking u ook kiest All In One schilders & afwerking zorgt dat u tevreden bent.Wij werken in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.
Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend naar onze prijzen.Warder nieuwbouw 10